PROČITAJ VIJEST
DR.SC. DAMIR ŠKARO I AUTOKLUB SIGET OBILJEŽILI 27. OBLJETNICU PADA GRADA HEROJA!
5. prosinca 2018. - Novosti

Uoči obljetnice pada Vukovara, predsjednik kluba dr.sc. Damir Škaro i djelatnici Autokluba Siget odali su počast žrtvi grada Vukovara i njegovih branitelja, koji su nam omogućili suverenu i nezavisnu državu Hrvatsku. Povodom obljetnice, upaljeni su lampioni na prostorima kluba, kako bi se odao pijetet onima koji su žrtvovali ono najvrijednije kako bismo mi uživali našu… Read more »

PROČITAJ VIJEST
DR.SC. DAMIR ŠKARO OSOBNI IZASLANIK PREDSJEDNICE RH NA 3. KONGRESU SPORTSKOG TURIZMA

Kongres na nacionalnoj razini kao Festival sporta i turizma, realizira se pod pokroviteljstvima Ureda Predsjednice Republike Hrvatske, Zadarske županije i Grada Zadra. Predsjednik Autokluba Siget, dr.sc. Damir Škaro na ovom je kongresu  još jednom imao čast biti osobni izaslanik predsjednice Republike Hrvatske, doktorice političkih znanosti, gospođe Kolinde Grabar-Kitarović te otvoriti kongres riječima: Turizam kao sve… Read more »

PROČITAJ VIJEST
AUTOKLUB SIGET PROSLAVIO 40 GODINA POSTOJANJA!

Dolasku na svečanost su se, uz mnoge prijatelje i uzvanike, odazvali i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović i drugi visoki uzvanici poput izaslanika predsjednika Vlade RH Tomislav Mihotić, veliki prijatelj Autokluba Miroslav Ćiro Blažević, predsjednik HAK-a Slavko Tušek te sportski prijatelji Damira Škare – Dubravko Šimenc i Stojko Vranković, veterani nogometnog kluba Siget, kao… Read more »

PROČITAJ VIJEST
ZA DAN ŽENA BESPLATNI PREGLEDI VOZILA U AUTOKLUBU SIGET!
6. ožujka 2018. - Novosti

Akcija povodom dana žena u Autoklubu Siget omogućuje Vam besplatnu provjeru automobila kako bi se osjećale sigurnije na cesti nakon zime. Svoje vozilo, moći ćete testirati od ponedjeljka, 05. ožujka sve do subote, 10. ožujka 2018. rezervirajte svoj termin pozivom na broj  01/6502-230 ili e-mailom na clanstvo@aksiget.hr. Besplatni kontrolni pregled vozila obuhvaća provjeru: stanja guma i tlak… Read more »

PROČITAJ VIJEST
POSJETA NAJBOLJIM NOGOMETNIM IGRAČIMA: MESSIJU, RAKITIĆU, SUAREZU I SUIGRAČIMA IZ LEGENDARNE BARCELONE !
5. ožujka 2018. - Novosti

Protekli tjedan veličao se u okruženju s velikim i svjetski poznatim nogometnim zvijezdama u LAS PALMASU na prekrasnim Kanarskim otocima. U sklopu promocije uskoro predstavljene knjige ”SVJETSKE SPORTSKE LEGENDE I VJERA” , dr.sc. Damir Škaro , družio se s velikim imenima te primio čestitke, pozdrave i lijepe želje od svih prisutnih. Čast cijelom događaju imali… Read more »

PROČITAJ VIJEST
fra. SMILJAN KOŽUL BLAGOSLOVIO AUTOKLUB SIGET
17. veljače 2018. - Novosti

  Autoklub Siget kao i njegovi djelatnici s vedrinom su dočekali poštovanog i najomiljenijeg Hrvatskog karizmatika, svećenika i fra. Smiljana Kožula, iz novozagrebačke crkve sv. Križa u Sigetu.    U našim molitvama, naglasili smo važnost povezanosti svih djelatnika, njihovih obitelji kao i članova Autokluba Siget te u prve redove stavili naše zajedništvo i poziv na… Read more »

PROČITAJ VIJEST
PREDSJEDNIK AK SIGET, dr.sc.DAMIR ŠKARO GOSTOVAO U EMISIJAMA “STUDIO 4” I “OTVORENO”
30. siječnja 2018. - Novosti

Predsjednik Autokluba Siget, dr.sc. Damir Škaro gostovao je u informativnoj emisiji Studio 4, zajedno sa prometnim stručnjakom  prof.dr.sc. Željkom Marušićem. Dotakli su se novih pravila i postroženja kazni za prekršaje u vožnji, kao i liberalizacije tržišta autoškola. Budući da je profit u autoškolama do sada bio samo 5%, uvođenjem liberalizacije tržišta otvara se „pandorina kutija“, jer će instruktori… Read more »

PROČITAJ VIJEST
ODRŽANO SVEČANO DRUŽENJE SA STIPENDISTIMA

Dana 03.01.2018. u Autoklubu Siget održano je svečano druženje sa stipendistima Autokluba Siget. Druženje je organizirao predsjednik Autokluba Siget, dr.sc. Damir Škaro, koji se obratio prisutnima govorom dobrodošlice: „Najljepši dio uspješnog poslovanja jest prilika da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Uvijek smo se trudili i u budućnosti ćemo također biti socijalno osjetljivi i pružati… Read more »

PROČITAJ VIJEST
Udruga slijepih USKA dodijelila priznanje predsjedniku AK Siget, dr.sc. Damiru Škari

Autoklub Siget pored svojih uslužnih djelatnosti čiju kvalitetu potvrđuje preko 35.000 članova, također pomaže društvu mnogim humanitarnim donacijama. Predsjednik Udruge slijepih USKA, Mirsad Bećirović, trofejni je slijepi majstor borilačkih sportova i judo reprezentativac, te je kroz ovaj oblik suradnje predsjednik Autokluba Siget, dr.sc. Damir Škaro htio izraziti podršku i poštovanje slijepim osobama, pomažući Bećirevićevoj misiji… Read more »

PROČITAJ VIJEST
Gostovanje u emisiji “Dudo i prijatelji” na Laudato TV-u
2. siječnja 2017. - Novosti

Kako izgleda kad se tri vrhunska sportaša nađu ispred kamera te koja je tajna uspjeha nakon završetka sportske karijere, pogledajte u emisiji Dudo i prijatelji u kojoj je gostovao predsjednik Autokluba Siget dr. sc. Damir Škaro.