damir škaro invalidi

Članstvo invalidima “HRVI” sa 100 postotnim oštećenjima

Na Zagrebačkom velesajmu dodijeljeni su novi automobili najtežim hrvatskim ratnim i vojnim invalidima I. skupine sa 100% tjelesnim oštećenjem. Ministar branitelja, gospodin Predrag Matić uručio je ključeve 47 osobnih vozila, a predsjednik AK Siget dr. sc. Damir Škaro im je poklonio članstvo u Autoklubu Siget.

Dodjelom automobila nastavljaju se napori prijašnjih, ali i sadašnje vlade kojima se, sukladno obvezama iz Zakona o pravima hrvatskih branitelja nastoji olakšati život onima koji su tijekom Domovinskog rata najteže nastradali. Nova vozila olakšat će njihovu svakodnevicu, a paket članstva u Autoklubu Siget pružit će im dodatnu sigurnost.

Tako će svih 47 hrvatskih ratnih i vojnih invalida koji su dobili nova vozila u svakome trenutku moći računati na pomoć na cesti (popravak i prijevoz u slučaju kvara), šlepanje u slučaju krađe ili nesreće, uslugu čuvanja vozila, pravni savjet za cestovni prijevoz i automobil i mnoge druge pogodnosti koje im omogućava članstvo u AK Siget i HAK-u. Članstvo omogućuje sudjelovanje u međunarodnom programu ušteda „Show Your Card“, popuste na kupnju putem HAK-ovog web shopa shop.hak.hr, besplatni kontrolni pregled vozila, popuste na usluge autoservisa AK Siget, popust na Kasko i još mnoge druge pogodnosti. Sretni smo što smo ove ratne i vojne invalide pridružili našoj velikoj obitelji koja trenutno broji više od 23.000 članova.

Više možete saznati na stranicama AK Siget