Autoklub Siget donirao udrugu “Krijesnice”

Udruga “Krijesnica” bavi se pružanjem pomoći djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima. 
Donaciju udruzi su uručili Miroslav Ćiro Blažević i dr.sc. Damir Škaro, a u ime Udruge „Krijesnica“ donaciju je primio gospodin Zoran Mitrović, zamjenik predsjednika Upravnog odbora Udruge „Krijesnica“. Osim novčanih sredstava gosti su djeci iz Udruge „Krijesnica“ donijeli i nogometne lopte i poklon pakete sa slatkišima i igračkama koje je donirao “AUTOKLUB SIGET”
„Hvala vam jer svaka kuna nama puno znači, a donirana sredstva utrošit će se na pokrivanje troškova stanovanja i režija za roditelje,čija se djeca liječe od malignih bolesti u Klinici za dječje bolesti Zagreb „Klaićeva“ i na onkološkom odjelu KBC-a Rebro.Ta djeca su pravi heroji“, rekao je Zoran Mitrović.
Legenda hrvatskog nogometa ĆIRO BLAŽEVIĆ, potpisao je lopte dječacima koji su pobijedili karcinom,
i naglasio: „Osobito mi je drago da su ove nogometne lopte simbol ove akcije. Zahvaljujem se igračima Sigeta i Damiru Škari, što su svoj uspjeh na Kutiji šibica odlučili proslaviti ovakvom humanitarnom gestom, a roditeljima i djeci iz Udruge „Krijesnica” želim osobito puno sreće.“
„Svi igrači su veterani, egzistencijalno smo osigurani stoga smo zaključili da je osvojena sredstva najbolje dati onima kojima su potrebnija. S obzirom da su olimpijci i vrhunski sportaši već pomagali Udruzi „Krijesnica“,
a vama su sredstva i dalje neophodna za rad i smještaj roditelja i djece koja nisu iz Zagreba, odlučili smo vas posjetiti i donirati cjelokupnu nagradu Vašoj udruzi. Sredstva su skromna, ali se nadam da ćemo potaknuti i druge osvajače “KUTIJA ŠIBICA” i ostalih turnira, da se uključe u humanitarne donacije“, poručio je dr. sc. Damir Škaro.