PROČITAJ VIJEST
Gostovanje u emisiji “Dudo i prijatelji” na Laudato TV-u
2. siječnja 2017. - Novosti

Kako izgleda kad se tri vrhunska sportaša nađu ispred kamera te koja je tajna uspjeha nakon završetka sportske karijere, pogledajte u emisiji Dudo i prijatelji u kojoj je gostovao predsjednik Autokluba Siget dr. sc. Damir Škaro.

PROČITAJ VIJEST
Dr. sc. Damir Škaro prva osoba izvan BiH koja je sudjelovala u emisiji “As Exskluziv sa Muhamedom Bikićem”
12. prosinca 2016. - Novosti

Tijekom posjeta Sarajevu, dr. sc. Damir Škaro pozvan je u emisiju “As Exskluziv sa Muhamedom Bikićem” – i to kao prvi gost izvan granica Bosne i Hercegovine. “Iznimna mi je čast i zadovoljstvo bilo sjediti u studiju i razgovarati s velikim novinarom i čovjekom kao što je Muhamed Bikić”, rekao je Škaro. Cijeli intervju pogledajte ovdje:  

PROČITAJ VIJEST
Donacija Udruzi slijepih
9. prosinca 2016. - Novosti

Zahvaljujući Predsjedniku Autokluba Siget dr.sc. Damiru Škari, Udruga slijepih USKA iz Karlovca nastavit će sa svojim djelovanjem. Naime, Predsjednik je osigurao donaciju godišnje registracije i autoosiguranja službenog vozila USKA-e bez kojeg rad na terenu ne bi bio moguć. Više detalja o humanitarnoj akciji pročitajte na linku: http://direktno.hr/domovina/damir-skaro-osigurao-uska-i-registraciju-sluzbenog-automobila-70124/  

PROČITAJ VIJEST
Škaro kao posebni izaslanik Predsjednice RH otvorio 2. međunarodni kongres sportskog turizma
12. studenoga 2016. - Novosti

Kao osobni izaslanik Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, dr. sc. Damir Škaro otvorio je 2. Međunarodni kongres sportskog turizma, koji je održan 11. i 12. studenog u Makarskoj. Tim uglednih međunarodnih recenzenata i stručnjaka okupio se na Kongresu čija je tema “Neiskorišteni potencijal turizma Hrvatske -sportski turizam”, s ciljem boljeg povezivanja sporta i gospodarstva te… Read more »

PROČITAJ VIJEST
Intervju za Sportsku TV povodom izlaska knjige “Sport u vremenu globalizacije”
18. listopada 2016. - Novosti

Damir Škaro gostovao je na Sportskoj Tv gdje je govorio o tome štoa je motiviralo da napiše svoju četvrtu knjigu “Sport u vremenu globalizacije”, te kakve su bile sportske prilike u Hrvatskoj nekad i danas.  

PROČITAJ VIJEST
Dr. sc. Damir Škaro priča o sportu kao biznisu za emisiju Informer
16. rujna 2016. - Novosti

Predsjednik Autokluba Siget i bivši boksač dr. sc. Damir Škaro sudjelovao je u emisiji “Informer” Nove TV gdje je naglasio važnost sporta za samorazvoj pojedinca ali i promidžbu Republike Hrvatske u svijetu. Cijelu emisiju pogledajte na linku:

PROČITAJ VIJEST
Intervju za tportal o problemima hrvatskih sportaša
14. rujna 2016. - Novosti

Damir Škaro dao je intervju za tportal u kojima navodi neke probleme koji muče hrvatske sportaše. Između ostaloga radi se o tome da se sportski uspjesi jako podcjenjuju, iako oni doprinose promidžbi države više nego bilo koja druga djelatnost. ‘Poznato je kako su naši sportaši za promidžbu Hrvatske napravili više od svih naših veleposlanika zajedno.… Read more »

PROČITAJ VIJEST
Čestitam svima Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
5. kolovoza 2016. - Novosti

Dragi prijatelji, prije točno 21 godinu hrvatski narod ujedinio se i krenuo u ostvarenje višestoljetnog sna o hrvatskoj Domovini. Zahvaljujući ustrajnošću i hrabrosti maloga čovjeka i pobjedom u vojno-redarstvenoj operaciji „Oluja“, Lijepa Naša danas je slobodna i demokratska zemlja okrenuta prosperitetu i napretku. Ovo je dan slave, ali i sjete i zahvalnosti svim hrvatskim vojnicima,… Read more »

PROČITAJ VIJEST
Predstavljena 4. knjiga Damira Škare “Sport u vremenu globalizacije”
8. srpnja 2016. - Novosti

Pred punom dvoranom muzeja Mimara predstavljena je Damirova 4.knjiga: „Sport u vremenu globalizacije“ .Sport je postao vrlo važna odrednica BDP-a svake zemlje i odličan turistički proizvod. Knjigu su napisali dr.sc Damir Škaro i akademik Vladimir Stipetić, a nakladnik je Visoko učilište Effectus – visoka škola za financije i pravo. Ovo je već četvrta knjiga dr.sc Damira Škare, bivšeg sportaša… Read more »

PROČITAJ VIJEST
Damir Škaro dobio priznanje Grada Zagreba za promicanje prometne kulture povećanja sigurnosti u prometu
15. lipnja 2016. - Novosti

U palači Dverce grada Zagreba, dr. sc. Damiru Škari uručena je plaketa kao priznanje za promicanje kulture povećanja sigurnosti u prometu. Predsjednik Autokluba Siget Damir Škaro uvijek je obraćao posebnu pozornost sigurnosti u prometu te je Autoklub Siget na tu temu organizirao brojne tribine na kojima je Škaro sudjelovao.