PROČITAJ VIJEST
fra. SMILJAN KOŽUL BLAGOSLOVIO AUTOKLUB SIGET
17. veljače 2018. - Novosti

  Autoklub Siget kao i njegovi djelatnici s vedrinom su dočekali poštovanog i najomiljenijeg Hrvatskog karizmatika, svećenika i fra. Smiljana Kožula, iz novozagrebačke crkve sv. Križa u Sigetu.    U našim molitvama, naglasili smo važnost povezanosti svih djelatnika, njihovih obitelji kao i članova Autokluba Siget te u prve redove stavili naše zajedništvo i poziv na… Read more »

PROČITAJ VIJEST
PREDSJEDNIK AK SIGET, dr.sc.DAMIR ŠKARO GOSTOVAO U EMISIJAMA “STUDIO 4” I “OTVORENO”
30. siječnja 2018. - Novosti

Predsjednik Autokluba Siget, dr.sc. Damir Škaro gostovao je u informativnoj emisiji Studio 4, zajedno sa prometnim stručnjakom  prof.dr.sc. Željkom Marušićem. Dotakli su se novih pravila i postroženja kazni za prekršaje u vožnji, kao i liberalizacije tržišta autoškola. Budući da je profit u autoškolama do sada bio samo 5%, uvođenjem liberalizacije tržišta otvara se „pandorina kutija“, jer će instruktori… Read more »

PROČITAJ VIJEST
ODRŽANO SVEČANO DRUŽENJE SA STIPENDISTIMA

Dana 03.01.2018. u Autoklubu Siget održano je svečano druženje sa stipendistima Autokluba Siget. Druženje je organizirao predsjednik Autokluba Siget, dr.sc. Damir Škaro, koji se obratio prisutnima govorom dobrodošlice: „Najljepši dio uspješnog poslovanja jest prilika da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Uvijek smo se trudili i u budućnosti ćemo također biti socijalno osjetljivi i pružati… Read more »

PROČITAJ VIJEST
Udruga slijepih USKA dodijelila priznanje predsjedniku AK Siget, dr.sc. Damiru Škari

Autoklub Siget pored svojih uslužnih djelatnosti čiju kvalitetu potvrđuje preko 35.000 članova, također pomaže društvu mnogim humanitarnim donacijama. Predsjednik Udruge slijepih USKA, Mirsad Bećirović, trofejni je slijepi majstor borilačkih sportova i judo reprezentativac, te je kroz ovaj oblik suradnje predsjednik Autokluba Siget, dr.sc. Damir Škaro htio izraziti podršku i poštovanje slijepim osobama, pomažući Bećirevićevoj misiji… Read more »

PROČITAJ VIJEST
Gostovanje u emisiji “Dudo i prijatelji” na Laudato TV-u
2. siječnja 2017. - Novosti

Kako izgleda kad se tri vrhunska sportaša nađu ispred kamera te koja je tajna uspjeha nakon završetka sportske karijere, pogledajte u emisiji Dudo i prijatelji u kojoj je gostovao predsjednik Autokluba Siget dr. sc. Damir Škaro.

PROČITAJ VIJEST
Dr. sc. Damir Škaro prva osoba izvan BiH koja je sudjelovala u emisiji “As Exskluziv sa Muhamedom Bikićem”
12. prosinca 2016. - Novosti

Tijekom posjeta Sarajevu, dr. sc. Damir Škaro pozvan je u emisiju “As Exskluziv sa Muhamedom Bikićem” – i to kao prvi gost izvan granica Bosne i Hercegovine. “Iznimna mi je čast i zadovoljstvo bilo sjediti u studiju i razgovarati s velikim novinarom i čovjekom kao što je Muhamed Bikić”, rekao je Škaro. Cijeli intervju pogledajte ovdje:  

PROČITAJ VIJEST
Donacija Udruzi slijepih
9. prosinca 2016. - Novosti

Zahvaljujući Predsjedniku Autokluba Siget dr.sc. Damiru Škari, Udruga slijepih USKA iz Karlovca nastavit će sa svojim djelovanjem. Naime, Predsjednik je osigurao donaciju godišnje registracije i autoosiguranja službenog vozila USKA-e bez kojeg rad na terenu ne bi bio moguć. Više detalja o humanitarnoj akciji pročitajte na linku: http://direktno.hr/domovina/damir-skaro-osigurao-uska-i-registraciju-sluzbenog-automobila-70124/  

PROČITAJ VIJEST
Škaro kao posebni izaslanik Predsjednice RH otvorio 2. međunarodni kongres sportskog turizma
12. studenoga 2016. - Novosti

Kao osobni izaslanik Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, dr. sc. Damir Škaro otvorio je 2. Međunarodni kongres sportskog turizma, koji je održan 11. i 12. studenog u Makarskoj. Tim uglednih međunarodnih recenzenata i stručnjaka okupio se na Kongresu čija je tema “Neiskorišteni potencijal turizma Hrvatske -sportski turizam”, s ciljem boljeg povezivanja sporta i gospodarstva te… Read more »

PROČITAJ VIJEST
Intervju za Sportsku TV povodom izlaska knjige “Sport u vremenu globalizacije”
18. listopada 2016. - Novosti

Damir Škaro gostovao je na Sportskoj Tv gdje je govorio o tome štoa je motiviralo da napiše svoju četvrtu knjigu “Sport u vremenu globalizacije”, te kakve su bile sportske prilike u Hrvatskoj nekad i danas.  

PROČITAJ VIJEST
Dr. sc. Damir Škaro priča o sportu kao biznisu za emisiju Informer
16. rujna 2016. - Novosti

Predsjednik Autokluba Siget i bivši boksač dr. sc. Damir Škaro sudjelovao je u emisiji “Informer” Nove TV gdje je naglasio važnost sporta za samorazvoj pojedinca ali i promidžbu Republike Hrvatske u svijetu. Cijelu emisiju pogledajte na linku: